PCB De Pelikaan
Boekweitstraat 24
3882 GN Putten
(0341) 357799
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Protestants Christelijke Basisschool te Putten - Samen groeien naar zelfstandigheid

Overblijven op school

De mogelijkheid tot overblijven is als volgt geregeld:

TSO-ASSISTENTTussen de middag zijn één of meerdere moeders op school aanwezig. Uw kind kan dan zijn lunchpakketje opeten en daarnaast is er tijd voor ontspanning (buitenspelen, DVD kijken, spelletjes doen, computeren, etc.)
Het overblijven kost € 1,50 per keer. Om gebruik te kunnen maken van het overblijven is het noodzakelijk dat u uw kind(eren) aanmeldt. De school maakt voor de organisatie van het overblijven gebruik van de www.tso-assistent.net.

De registratie, administratie en declaratie van de Overblijf (TSO) doet de school met behulp van TSO-ASSISTENT, een online systeem. Na eenmalige inschrijving kunt u 24 uur per dag uw kind voor de TSO aanmelden (en net zo makkelijk weer afmelden).

TSO-ASSISTENT
Inloggen

Door het systeem hebben de overblijfmedewerkers zicht op belangrijke informatie als allergieën, medicatie en telefoonnummers waaronder u bereikbaar bent als nodig. De betalingen verlopen uitsluitend via de bank, zodat kinderen niet met contant geld naar school hoeven.

Zodra u geregistreerd bent als ouder, kunt u TSO-ASSISTENT gebruiken. Bent u ingelogd dan vindt u de regels en afspraken omtrent de Overblijf.

Om te registreren heeft u het BRINnummer van de school nodig en een registratiecode. Deze ontvangt u in een brief met meer informatie. Je bent pas ingeschreven als je zélf je inlognaam en wachtwoord hebt bedacht en bevestigd door te klikken op DOORGAAN.