PCB De Pelikaan
Boekweitstraat 24
3882 GN Putten
(0341) 357799
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Protestants Christelijke Basisschool te Putten - Samen groeien naar zelfstandigheid

Buitenschoolse opvang

Stichting Kinderopvang Kiekeboe
Boekweitstraat 20, 3882 GN PUTTEN, 0341-36 15 02,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.kiekeboeputten.nl.

Nieuwsbrief

BSO activiteiten

Onze kinderopvang is professioneel, persoonlijk en kindgericht. Een veilige, warme plek waar kinderen het leuk hebben en waar ze zich kunnen ontplooien. Ieder kind krijgt de ruimte om zich naar eigen aard en in eigen tempo te ontwikkelen. Wij bieden kwaliteit en continuïteit aan kind en ouders.
 Kiekeboe is een professionele kinderopvangorganisatie, die sinds 1991 actief is in de gemeente Putten. Wij bieden dagopvang voor kinderen van nul tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar aan. Met betrekking tot de buitenschoolse opvang heeft u de keuze uit voorschoolse-, naschoolse -, en/of vakantie opvang.

BUITENSCHOOLSE OPVANG
Bij Kiekeboe kun je terecht voor buitenschoolse opvang, bedoeld voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Bij de BSO mogen de kinderen zelf aangeven wat ze willen. Meedoen met activiteiten die kiekeboe aanbiedt of iets voor zichzelf doen: lezen, knutselen, bouwen, etc. Beweging vindt Kiekeboe belangrijk en daarom is er dagelijks het ‘leukste uurtje van de dag’. Samen worden er binnen of buiten leuke beweegspelletjes gedaan.

KINDEROPVANG
Kiekeboe biedt dagopvang voor kinderen van O tot 4 jaar aan. Hierbij staat spelen, leren en groeien centraal. Spelen wordt gestimuleerd door een gericht aanbod van activiteiten passend bij het ontwikkelingsniveau van het kind. Het leren gaat spelenderwijs aan de hand van een erkend voorschools educatie programma. Hierdoor groeit het kind langzaam naar de basisschool toe. Groeien staat voor de begeleiding in de opvoeding. Daarbij maken ze gebruik van het Positief Pedagogisch Programma (Triple P). Kiekeboe biedt ouders graag een omgeving waarin met de leidsters opvoedervaringen kunnen worden uitgewisseld.

FLEXIBILITEIT
Bij Kiekeboe heb je keuze. Wil je opvang voor vaste, flexibele of incidentele dagen?  Halve of hele dagen? Vanaf 07.15 uur opvang afnemen? Kiekeboe probeert de opvang naadloos te laten aansluiten op je wensen. Kiekeboe staat voor maatwerk.

Kiekeboe heeft in de gemeente Putten drie opvanglocaties:
Locatie Kelnarij:     Hier bieden we dagopvang aan ( 0 tot 4 jaar).
Locatie Wegwijzer:Hier bieden we buitenschoolse opvang aan (4 tot 13).
Locate Boekweit:   Hier bieden we zowel dagopvang als buitenschoolse opvang aan (0-13).  

Bent u op zoek naar een plek voor uw kind? Maak een afspraak en kom langs.  Bel: 0341-361502, of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor meer info kijk op: www.kiekeboeputten.nl