PCB De Pelikaan
Boekweitstraat 24
3882 GN Putten
(0341) 357799
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Protestants Christelijke Basisschool te Putten - Samen groeien naar zelfstandigheid

PCB De Pelikaan - Basisschool Putten

De winter

Gerben, Jayden en Julian gaan naar beneden, ze doen de gordijnen open, en zien dat het Ge sneeuwt heeft. Ze gaan eerst eten en doen dan snel dikke kleren aan, want het is erg Koud. Als eerst gaan ze sleeën in het park zo dat gaat superhard, oeps Gerben valt van de Slee met zijn hoofd in de sneeuw, auw dat doet zeer. Daarna bouwen ze een sneeuwbunker Voor het sneeuwballengevecht. Voor het sneeuwballengevecht hallen ze Merijn, Antonie, Delano, Raoul, Stefan, Jesse en Niek op, die bouwen ook een sneeuwbunker.
En daar gaan ze te keer, oe kauwt zegt Antonie, want Merijn plette een sneeuwbal in zijn Onderbroek, en bij Delano in zijn nek. Iets later gaan Merijn, Antonie, Delano, Raoul, Stefan, Jesse en Niek naar huis. Gerben, Jayden en Julian gaan een sneeuwpop maken, zo die wordt Supergroot, Met wel 4 bollen! Iets later skiën via een schans de sneeuw in. Ze gaan naar de Vijver, het ijs is dik genoeg om op te schaatsen, hub het ijs op !!! zo dat is erg koud.
Daarna eten ze even een broodje en kijk eens wie daar voor het raam staat De kerstman!!! Jayden roept laat hem binnen!!! Zodra de kerstman binnen is krijgt ieder Zijn cadeau. Zo!!! Ze krijgen allemaal een oxboard zodra de kerstman weer weg is gaan Gerben, Julian en Jayden weer naar buiten ze maken een iglo ze vragen aan hun ouders of ze Chocolademelk met slagroom mogen drinken. Die drinken ze op in de iglo.

Einde!

Door: Julian, Jayden en Gerben