PCB De Pelikaan
Boekweitstraat 24
3882 GN Putten
(0341) 357799
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Protestants Christelijke Basisschool te Putten - Samen groeien naar zelfstandigheid

Nieuwsbrief downloaden

Schoolgids downloaden

Verjaardagen

19 Jul- Luuk Willemsen
19 Jul- Niva Lam
22 Jul- Jorick Bos
22 Jul- Julian Mijnten
23 Jul- Felicia Dwars

Groep 2 juf Rebecca en juf Naomi 2012-2013

Foto's trouwdag juf Rebecca en Joost

Klik hier voor de foto's

Trouwen

O, wat een feest. Juf Rebecca trouwt met haar Joost. Na al die verhalen over trouwjurken en pakken, waren de kinderen erg nieuwsgierig. Gelukkig waren er een paar enthousiaste ouders die de kinderen het trouwgevoel wilden bezorgen door ze en jurk/pak aan te trekken. De kinderen hebben er mega van genoten. Een aantal moeders hebben de foto’s afgedrukt en in een album gedaan. Dit hebben Joost en juf Rebecca zaterdag gehad.

Klik hier voor de foto's

Trouwen in de klas

Een moeder uit de klas kon een toga regelen en zo gebeurde het dat er 2 kinderen uit groep 2 sinds 21 juni getrouwd zijn. Juf Rebecca mocht de kinderen trouwen;  de kinderen hadden getuigen, een ringmeisje enz. Natuurlijk moest er een handtekening worden gezet, anders is het niet echt. Als laatste kreeg het bruidspaar een trouwboekje mee en konden ze samen hun leven beginnen.

Klik hier voor de foto's

Bruidsmodeshow

Vrijdag 22 juni hebben wij in groep 2 een bruidsmodeshow gehad. Een aantal enthousiaste moeders hadden hun trouwjurk opgezocht en wilden deze op school laten zien aan de kinderen. Ook de juffen moesten eraan geloven. Aan het einde mochten de kinderen van groep 2 natuurlijk ook even over de catwalk lopen.

Klik hier voor de foto's

Bezoek de Schouw en paaslunch

Thema bakker

Vrijdag 1 maart hebben de kinderen van groep 2 kunnen genieten van een prachtige en ook heerlijke taart. I.v.m. het thema ''de bakker'' vond Esther Boute het leuk om een lekkere taart te maken. De kinderen hebben ervan genoten!!!!

Voorleesdagen

Hier zijn foto's van de nationale voorleesdagen, we hadden het boek superbeesje gekregen en daarom was iedereen verkleed als zijn of haar super held.

Ambulance

Klik HIER

Open ochtend